Пет ухания Lolita Lempicka в новата игра на Pinks!

От  |  0 коментара

Скъпи читателки, знаем, че една специална част от вас се подготвят за абитуриентската си вечер трепетно и внимателно подбират всеки детайл за важния повод от месеци. Решихме да ви помогнем с невидимата, но задължителна нотка на хубавия парфюм. Пет от вас ще могат да си спечелят страхотните подаръчни комплекти Si Lolita на Lolita Lempicka в играта ни „Балът на Лолита”, която стартира точно сега!

Парфюмната вода Si Lolita и лосионът за тяло са скрити в прекрасно кокетно куфарче на марката, което ще пристигне на адреса на петте печеливши след по-малко от месец. От днес до 15 май желаещите да спечелят една от наградите могат да се запишат за участие като просто добавят името си в списъка за „Балът на Лолита”. Как да влезете в списъка? Това можете да направите по един от следните начини:

*Като изпратите email „За играта „Балът на Лолита” на editorial@pinks.bg  със своите имена и телефон за обратна връзка.

*През Facebook – чрез специалното събитие „Балът на Лолита” на нашата фен страница.

В тегленето на наградите ще участват всички, записали се на нашия email или специалното ни събитие до 10:00 сутринта на 15 май. Имената на спечелилите ще обявим на 16 май в Pinks и официалната ни Facebook страница. Желаем ви късмет!

****Ето ги и победителите от “Балът на Лолита”! Честито на Дафна Стоилкова, Александра Сарафска, Невена Недялкова, Мария Милева и Princess Yves

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Пет ухания Lolita Lempicka в новата игра на Pinks!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>