Айрис Апфел: повелителката на бижутата

От  |  0 коментара

На 95 години Айрис Апфел притежава жизненост и стил, на които само можем да се възхищаваме. Дизайнерката и модна икона е известна със своята страст към бижутата, събирани по време на пътешествията й около земното кълбо. Айрис представя част от своите най-екзотични и етно бижута заедно с One Kings Lane. Мъниста, кристали и амулети се разстилат на пластове, за да отнесат частица от стила на Айрис Апфел със себе си. Разноцветната палитра и ярките контрасти са запазена марка на тази елегантна дама, и естествено присъстват в изобилие тук.

Очарованието на простите материали, превърнати в ефектна костюмна бижутерия, е осезаемо навсякъде. “Тези бижута провокират разговор, и това ме кара да ги обичам”, споделя самата Айрис Апфел. Не пропускайте пълната колекция на Айрис с One Kings Lane в нашата галерия.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Айрис Апфел: повелителката на бижутата, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>