Oscar de la Renta и ботаническата градина

От  |  1 коментар

Любовта на Оскар де ла Рента към градинарството е всеизвестна, а дизайнерът се радва на няколко райски кътчета зеленина в своите имения по света, за които редовно се грижи. Съвсем естествено, нюйоркската модна империя на моделиера го прави чест гост на ботаническата градина в града. Приятелството между Oscar de la Renta и New York Botanical Garden най-сетне намира изражение и в съвместна колекция за декорация на масата. Дизайнерът избира красиви принтове на цветя и листа от рядката колекция книги на ботаническата градина и ги пренася върху чинии, чаши, прибори, подноси, салфетки и покривки.

В колекцията са включени и малки аксесоари с мотивите на магнолия, гардения и далия, различни плодове и зеленчуци, насекоми и дори архитектурни фрагменти от New York Botanical Garden. Декорацията за маса от Oscar de la Renta има за цел и да събере средства за проектите на ботаническата градина. Колекцията на доминиканския дизайнер вече е в продажба на nybgshop.org и oscardelarenta.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Oscar de la Renta и ботаническата градина, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Сбогом, Оскар де ла Рента! – Pinks.bg - е-списание за мода и дизайн -

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>