Giambattista Valli в книга от Джамбатиста Вали

От  |  0 коментара

Ако сте почитатели на колекционерски модни издания, със сигурност ще оцените новата книга Giambattista Valli на издателство Rizzoli. Създадена от самия Джамбатиста Вали с помощта на някои от най-близките му приятели и колеги, едноименната книга е истинско изкушение за почитателите на италианския моделиер. Един от най-младите и активни създатели на висша мода в Париж в момента, Вали същевременно успява да запази и развива стила си вече повече от 16 години на най-високото стъпало в това изкуство. Характерната за модна къща Giambattista Valli естетика е придадена и на собственото му издание, в което се включват текстове и анотации от дизайнерите Джон Галиано и Силвия Вентурини Фенди, актрисата Даян Крюгер и главната редакторка на Vogue Italia Франка Созани.

Креативният път на Джамбатиста Вали е проследен чрез множество скици и красиви кадри от пищните му дефилета. Напълно в романтичния стил на дизайнера, детайлите са поставени в центъра на вниманието – от близките снимки на изкусните рокли, до деликатната хартия, избрана за книгата, за да имитира лекотата на любимите му материи.

Giambattista Valli” е в продажба от октомври 2013г. от издателство Rizzoli.

http://rizzolibookstore.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (7 votes cast)
Giambattista Valli в книга от Джамбатиста Вали, 10.0 out of 10 based on 7 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>