50 години Ralph Lauren в снимки

От  |  0 коментара

Тази година е специална в историята на Ralph Lauren – символът на американската мода празнува 50 години. По този повод Ралф Лорън преиздава книгата за своя професионален живот, която вече обхваща цели 5 десетилетия. Но, както самият дизайнер обяснява, работата и личният му живот му са неразривно свързани. Затова и тази книга се превръща в автобиография на забележителния му път. В 528 страници Ралф ни показва повече от 950 снимки. От ежедневието, от подиума, от важните моменти за модната му империя. Но може би най-забележителен е погледът на дизайнера върху собствения му успех.

“Когато бях много малък и растях в Бронкс, гледах на света през прозорец. Не през този, които надничаше в двора на училище, а през този, който беше към мечите ми. Както повечето млади хора, не знаех дали някога ще постигна тези мечти, защото, когато не си роден с пари и трябва да излезеш да работиш, за да си купиш риза или чифт панталони, не приемаш нищо за даденост. Помня как видях чифт сини велурени обувки на витрината на един магазин, покрай който минавах всеки ден след училище. Обожавах тези обувки, и наистина ги исках, но нямах парите. Не можех да чакам до рождения си ден, надявайки се, че могат да са подаръка ми и чак тогава да притежавам тези сини велурени обувки. Мисля, че още съм това момче, стоящо пред витрината, изпълнено със същото въодушевление, копнеещо за нещо недостъпно. Не за сините велурени обувки, но нещо красиво и неподвластно на времето, което извиква нов свят и те отнася в него”.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
50 години Ralph Lauren в снимки, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>