Стилови акценти: чантата Diane от Jason Wu

От  |  0 коментара

Даян Крюгер и дизайнерът Джейсън Ву споделят дългогодишно приятелство и общ семпъл стил. Като безспорна муза за марката, актрисата е най-очевидният избор за първата чанта Jason Wu, посветена на знаменитост. Създадена съвместно от Даян и Джейсън, чантата Diane е част от колекцията пролет-лято 2015 и бе представена за пръв път на отминалата седмица на модата в Ню Йорк.

“Джейсън ме попита кои са най-важните неща за мен в една чанта. Отговорих, че искам да мога да я нося през тялото си и да я отварям с една ръка. Надявах се да постигнем вечна и ненатрапчива чанта, такава, която забелязваш заради красивата кожа и простота. Смятам, че Джейсън успя да изпълни всички тези желания“, споделя Даян Крюгер. Чантата Diane от Jason Wu ще бъде налична от февруари 2015-та в два размера и разноцветни варианти на кожа, завършени със златен панел за закопчалка.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Стилови акценти: чантата Diane от Jason Wu, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>