Стилови акценти: пътуване навреме от Louis Vuitton

От  |  0 коментара

Придържайки се към любимата си тема за пътуването, от Louis Vuitton представят дързък цветен вариант на класическия часовник за пътуване. “The Escale Worldtime” се характеризира с изобретателна визия, ръчно изрисуван циферблат и обков от бяло злато. Новата, значително по-тънка форма е допълнена от жълта стрелка, посочваща местното време и отделен диск за часовете и минутите. Външната част на циферблата е отделена за различни градове по света и съответства на времето по движещия се 24-часов пръстен. За изработката на мъжкия часовник,“The Escale Worldtime”, са отделени над 50 часа и е използвана палитра от общо 38 цвята.

 


Логото на Louis Vuitton е умело брандирано от вътрешната страна на часовника “The Escale Worldtime” върху сапфирен кристал. Моделът, представен на тазгодишното изложение в Базел, е в продажба в селектирани бутици на марката.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Стилови акценти: пътуване навреме от Louis Vuitton, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>