Мъжка мода: високо вдигната яка с Lanvin

От  |  0 коментара

Полярни студове, ниски температури и скърцащ лед – как да запазим топлината на тялото си, равновесие под краката си и надежда за по-топли времена следва да ни покажат от френската модна къща Lanvin. Единствените дизайнери, които позволиха на мъжа да остане шик дори и когато е облечен в няколко ката свръх обемни зимни дрехи, са Албер Елбаз и Лукас Осендрейву. С мисъл за нуждите и естетиката, на която се подчинява съвременният мъж, те създават една наистина непретенциозна и в същото време ярка колекция.

Използването и миксирането на няколко различни вида материи, на места дори само в едно палто, позволяват едновременно запазването на характерните функции на връхните дрехи, а именно да пазят топлината на тялото ни, без това непременно да означава гротескни обеми и безформени силуети. Присъствието на естествени материали като вълна, памук и кашмир е запазена линия на поведение на Lanvin, на която се радват и дамите в колекциите на марката, предназначени за тях. Палтата, костюмите и панталоните са съобразени изцяло с динамиката в ежедневието на господата и предлагат 12 часово луксозно пребиваване в тях. Разнообразието и огромното количество аксесоари – пръстени, гривни, шапки, шалове, слънчеви очила, чанти, обувки, колани и ръкавици, правят шика възможен и още по-достъпен.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (10 votes cast)
Мъжка мода: високо вдигната яка с Lanvin, 10.0 out of 10 based on 10 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>