Лайфстайл съветите на Гуинет Полтроу

От  |  0 коментара

Лайфстайл сайтът на Гуинет ПолтроуGoop представи нов вид преживяване за почитателите на актрисата и нейния здравословен начин на живот. Поп ъп бутикът на Goop в Waldorf Astoria, Чикаго, е като поглед в ежедневието на актрисата с мебели, дрехи, аксесоари и книги, избрани от Гуинет. “Goop се отнася до дома и качеството на живот и исках да предам това в дизайна на пространството“, казва интериорният експерт Кара Ман. “Идеята ни беше да накараме хората да се почувстват, все едно се разхождат из апартамента на свой много стилен приятел. Мек и елегантен в архитектурно отношение, но с по-смели и земни мебели. Използвахме палитра от опушено сиво и розово като реверанс към Гуинет”, сподея още Кара.

Как изглежда цялото пространство и какво е избрала за своя “дом” Гуинет Полтроу можете да разгледате в нашата галерия. Поп ъп бутикът на Goop с марки като Heather Taylor Home, 3.1 Philip Lim и Stella McCartney ще посреща клиентите на живо до 10 май 2015г.

Фотография: Tony Soluri за Goop

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Лайфстайл съветите на Гуинет Полтроу, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>