В гардеробната на Monique Lhuillier

От  |  0 коментара

Дизайнерката Monique Lhuillier е една от любимките на Холивуд и първата дама на САЩ Мишел Обама със своите приказни вечерни рокли. Затова не е учудващо, че собствената й гардеробна е отражение на женствения стил, който я превърна в успешна модна империя. Наскоро Моник освежава пространството с помощта на дизайнерката Лиса Адамс. Стаята е решена в сиви тонове, а водещият й акцент е кристалният полилей. Но именно малките детайли придават пищността на гардеробна, постигнати с простите правила на Lisa Adams.

Лиса съветва винаги да използваме пълното пространство от земята до тавана за шкафовете и рафтовете, както и по възможност да ги осветим за по-добра видимост на дрехите и аксесоарите. Ако всички закачалки са еднакви, независимо дали са скъпи или не, ефектът е още по-подреден. Разбира се, при Monique Lhuillier ни впечатляват преди всичко модните находки на дизайнерката, които са гордо разкрити в гардеробната.

Фотография: Douglas Hill

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
В гардеробната на Monique Lhuillier, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>