Revlon Professional и сватбените прически

От  |  0 коментара

За сезон пролет-лято 2014 Revlon Professional представя колекцията “Yes, I do”, вдъхновена от сватбения ден. Прическите на професионалните фризьори на марката са изразени в три различни визии. Разнообразието на идеите – романтични, класически или екстравагантни, е представено в специална кампания .


ПРИКАЗКА В БЯЛО

Заредена с много красота и емоция, тази визия е допълнена от игра на светлината, постигната благодарение на нюансите в косата. Изцяло изградена от плитки и вълни в обема, тя е едновременно деликатна и смела.

СЪВРЕМЕНЕН ЛУКС

За тази ефектна визия русият цвят на косата е омекотен с по-светли нюанси, които придават впечатляваща елегантност и луксозно излъчване.

ГРАДСКИ БАЛЕТ

Съчетание между градския минимализъм и класическата романтика във визията на балерината. Свежо и елегантно, това предложение е изпълнено чрез прецизни детайли.

*Снимки: Revlon Professional Press

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Revlon Professional и сватбените прически, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>