Missoni на открито и у дома: колекция Home 2016

От  |  2 Коментара

И тази година Missoni ще ни осигурят пъстро настроение за екстериора и интериора. В колекция Home 2016 на италианската марка се запознаваме с цели шест нови теми – две за откритите пространства и четири за дома. Галактиката от цветя Floral Galaxy и тропическите рибки от Tropical Fish са изпълнени с комфортни решения за топлите дни навън. Тук са включени пуфове, шезлонги, постелки, наметки и всички аксесоари, които Missoni посвещават на релакса.

Между четири стени екипът на Розита Мисони ни предлага Anemones и Anemones Dreams – сюрреализъм от анемонии. “Когато гледаш анемониите, те сякаш ти говорят и те карат да мечтаеш. Работихме с тяхната семпла форма и се забавлявахме да ги трансформираме. Увеличихме ги или ги направихме миниатюрни”, споделя самата Розита.

В колекцията Oriental Garden пък срещаме принт от копринена рокля на марката от 1971-ва – красиво намигване към богатите архиви на Missoni. Последната тема от Home 2016 е наречена Fireworks. Фойерверките са най-модерният десен за годината, със смели райета в цветовете на дъгата или контраст от черно и бяло. Тук всички използвани от Missoni текстили имат устойчивост срещу огън.

missonihome.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Missoni на открито и у дома: колекция Home 2016, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

2 Comments

  1. Pingback: Цветен стил с Missoni пролет 2016 – Pinks.bg - е-списанието

  2. Fraise

    10.03.2016 at 15:35

    Поредната доза красота за очите :) Merci!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +2 (from 2 votes)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>