Marni и колумбийските мебели

От  |  0 коментара

Седмицата на дизайна в Милано се превърна в колоритна реплика на колумбийски пазар с помощта на Marni. Италианската марка продължава благотворителната си дейност с Колумбия, като за Salone del Mobile 2015 ни представи разкошните си нови мебели и скулптури от метал и PVC. Те са изцяло ръчно изработени от група колумбийски жени, издържащи се чрез партньорството с модната къща. Темата на тазгодишната колекция е Mercado de Paloquemao – по името на известния пазар за пресни продукти в Богота. Именно неговите неповторими цветове и екзотични плодове и зеленчуци вдъхновяват столовете, кошовете, чантите и малките мебели от колекцията.

 

Артистичните идеи на Marni позволяват използването на част от мебелите по няколко начина или разглобяването им за съвсем различна функция – например като панер за плодове. Цветното настроение на колумбийския пазар е предадено по италиански в красиво оформени пространства, които можете да разгледате в нашата галерия.

Снимки: Marni

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Marni и колумбийските мебели, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>