IKEA търси малките дизайнери

От  |  0 коментара

И тази година IKEA търси малки дизайнери с голямо въображение, за да превърне техните рисувани чудати герои в истински плюшени играчки от серията SAGOSKATT. Конкурсът е отворен до 20 ноември за деца до 12 години и е част от инициативата “Време е за игра, време е за добри дела”, която подкрепя правото на всяко дете да играе и да се развива. “Творците са навсякъде. Днес като деца, утре като бъдещи артисти и дизайнери. Конкурсът дава поле за изява на въображението и показва на децата, че чудеса наистина се случват. А най-прекият път за това е изкуството”, казва Бодил Фритьофсон, продуктов технолог IKEAза деца. Фондацията на IKEA дарява 1лв от всяка продадена играчка между 20 ноември и 24 декември, като средствата се даряват в подкрепа на проекти на УНИЦЕФ България.

Малките дизайнери могат да се включат на ikeaplay.bg и да качат своята рисунка в сайта. Жури от четири дами ще определи победителите. Това са журналистката и посланик на УНИЦЕФ Ива Дойчинова, Мая Велянова – Мениджър Комуникации и Интериорен дизайн в IKEA, Мария Хесус Конде – новият представител на УНИЦЕФ в България и Боряна Зафирова – Художник-дизайнер в Детски научен център МУЗЕЙКО.

ГАЛЕРИЯ

ikeaplay.bg

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
IKEA търси малките дизайнери, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>