Ikea представя: Jassa екзотика за дома

От  |  0 коментара

Бохемска рапсодия от шарки и багри – така IKEA описват своята нова лимитирана колекция – JASSA. Екзотиката на традиционната индонезийска и виетнамска изработка ще изпълни дома ни с естествената красота на ратан, морска трева и бамбук, плетени кошници, текстил и керамика. Дизайнерите на IKEA заминават на обучение в Индонезия, за да изучат традиционните техники, приложени в колекцията. “JASSA е комбинация от много неща, не само цветове и десени. Тя свързва модерния дизайн с натурални материали и традиционни методи на изработка. Резултатът е една безгрижна колекция от текстил и мебели, които са забавни и уникални, но и някак познати”, казва Карин Густавсон, главен дизайнер на колекцията.

Ръчното създаване на колекцията гарантира, че няма два еднакви модела – всеки е с малки, но уникални различия. JASSA вече е в глобална продажба, включително в България в магазините IKEA и онлайн.

ГАЛЕРИЯ

ikea.bg

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>