Цветът на 2019-та: Living Coral от Pantone

От  |  0 коментара
Pantone разкриха кой ще е цветът на следващата година. 2019-та ще мине под знака на Living Coral – жизнено оранжево със златен подтон. Докато през 2018-та доминираше царственото Ultra Violet, сега е ред на далеч по-нежния цвят на живия коралов риф. Противно на популярното вярване, цветът на годината не се отнася до тенденциите. Той улавя духът на времето. Според Pantone 2019-та ще бъде обърната към спокойствието, което природата ни дава, но и сериозния въпрос за нейното опазване.

Living Coral няма да ни носи само лятно настроение, а и ще ни напомни, че кораловите рифове намаляват със застрашителни темпове.  И все пак, естествено ще срещаме нюанса от модата и дизайна до грима и дори технологиите. Living Coral ще съчетаваме най-успешно с палитра от сиво, лайм и, разбира се, наситените сини нюанси на океаните. Не пропускайте и Цветът на 2019-та според Benjamin Moore и актуалната палитра от цветове за есен-зима 2018 на Pantone.

ГАЛЕРИЯ

Снимки: Pantone Color Institute

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Цветът на 2019-та: Living Coral от Pantone, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>