Парижкият бутик на Saint Laurent

От  |  0 коментара

Адресът „Авеню Монтен” 53 от няколко дни приютява първия бутик на Saint Laurent, създаден според новата визия на артистичния директор Хеди Слиман. Двуетажното пространство в сърцето на Париж е изпълнено в обичания от Ив Сен Лоран ар деко стил, но значително модернизиран от наследника му в модната къща. Като част от новата идентичност на марката Saint Lauren, дизайнът на бутика следва черно-бялата естетика на Слиман, пресъздадена чрез контрастни съчетания от мрамор и кожа.

Към монохромната тема е добавен отблясъка на метал в сребърно и златно, като значителна роля за крайния почти футуристичен ефект има и яркото осветление, отразяващо се в изобилие от огледала. Флагшип бутикът на Saint Laurent Paris на „Авеню Монтен” ще бъде стандартът за всички нови локации на марката по света оттук нататък.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (6 votes cast)
Парижкият бутик на Saint Laurent, 10.0 out of 10 based on 6 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>