Оазисът на Армани в Сен Тропе

От  |  0 коментара

Джорджо Армани е един от най-успешните дизайнери в света и като такъв може да си позволи лукса на няколко собствени локации за ваканция. Една от тях е вилата на италианския маестро на хълмовете над Сен Тропе, където Армани успява да се усамоти за няколко уикенда през лятото. Сред палмите и евкалиптовите дръвчета в двора му се крие лятната къща, чиято основна архитектура е запазена от 19 век заедно с покрива от португалски плочки. Интериорът е изцяло по дизайн на Армани, който съчетава собствената си линия за дома Armani/Casa с интересни предмети от пътуванията си в Азия и Африка.

Тъмният африкански тик присъства във всяка стая като акцент по стените или тавана. Китайските копринени десени са рамкирани заедно с творби на млади местни автори, които дизайнерът купува при разходките си в околността. Най-ефектното пространство в дома на Джорджо Армани е допълнителната пристройка от стъкло, отваряща се към двора и басейна. В нейните прозрачни колони живее пищна растителност, а по земята са разхвърляни цветни килими и възглавници, отново купени от Сен Тропе.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Оазисът на Армани в Сен Тропе, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>