Номер 7 в света! Офисът на Paysafe в София

От  |  0 коментара

Офисът на Paysafe в София се нареди на седмо място по популярност в света за 2016-та. Топ 25 на изминалата година е изготвен от най-четения сайт за офис дизайн – Office Snapshots, където са публикувани над 3000 офиса по земното кълбо. Офисът на Paysafe е дело на Cache Atelier и се трансформира с подвижни акустични прегради и рафтове, създаващи полуотворени работни пространства. Всяка от конферентните зали е посветена на различна държава – Франция, Бразилия и Италия. Малките пространства за срещи са кръстени на Ватикана и Малта. А красивите гледки към Витоша успокояват в кътовете за почивка или стаята за игри.

Офисите на Paysafe в София. Фотография: Минко Минев

Офисите на Centro в Чикаго заемат първото място. Фотография: Tom Harris, Hedrich Blessing Photographers

Paysafe е единственият представител от Източна Европа в класацията, като изпреварва новите офиси на Google в Бостън, Red Bull в Стокхолм и Warner music в Хонконг. Разгледайте пълния топ 25 на най-популярните офиси за 2016-та на Office Snapshots.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Номер 7 в света! Офисът на Paysafe в София, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>