На гости на Calvin Klein в Маями

От  |  1 коментар

Надникваме в лятната къща на Келвин Клайн в Маями, с която дизайнерът се разделя след дълги години, за да се установи в Лос Анджелис. “Може да звучи налудничаво, но не бих я продал на когото и да е. Това ще разбие сърцето ми. Мразя да използвам думата “уникална”, но никога не съм виждал къща като тази. Искам да я продам на някой, който ще оцени естетиката“, споделя американският символ на опростената мода. Историческата къща от 1929-та година е изпълнена в изчистени линии, с красив вътрешен двор и неутрална цветна палитра, лесно напомняща за колекциите на Calvin Klein.

Дизайнер на интериора е самият Аксел Верворд, който успява да изпълни пространството като отражение на забележителния му собственик. Минималистичният стил е примесен с усета на Axel Vervoordt към античните и рустикални акценти. Преливането на вътрешните и външните пространства е доведено до истинско изкуство и използва всички преимущества на дома. Бамбуковите дървета из къщата и двора са избрани от Келвин Клайн и отвеждат чак до малкото частно пристанище.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.4/10 (5 votes cast)
На гости на Calvin Klein в Маями, 8.4 out of 10 based on 5 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Calvin Klein Home: 20 години в колекция – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>