Най-добре облеченият хотел: Ett Hem

От  |  0 коментара

Днес надникваме в Ett Hem в Стокхолм – хотелът, обявен за “Най-добре облечен” за изминалата 2015-та година. Престижното отличие на Smith Hotel Awards 2015 се присъжда за изключителната атмосфера с типични скандинавски акценти. Ilse Crawford стои зад интериора на реставрираната къща в шведската столица, и успява да придаде атмосферата на дома в стаите. Защото това е основната идея на Ett Hem, където традиционното усещане за хотел липсва. Гостите са свободни да използват общите пространства в хотела по всяко време или да наблюдават главния готвач докато приготвя храната им в кухнята.

Като следващ етап на гостоприемството Ett Hem възприемат домашния уют, пресъздаден в микс от модерни, винтидж и поръчкови мебели. Всеки кът от Ilse Crawford в хотела предразполага към отпускане с книга или чаша вино като у дома – постижение, за което световните експерти отличават малкия стокхолмски хотел като най-добре облечен за 2015г.

etthem.se

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (5 votes cast)
Най-добре облеченият хотел: Ett Hem, 9.0 out of 10 based on 5 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>