Каталогът на IKEA 2017: идеи за дома

От  |  1 коментар

Новият каталог на IKEA за 2017-та ще ни изненада с огромна доза от свежия и достъпен дизайн със скандинавски подпис. Поредната глава в интериора от IKEA се насочва все повече към индивидуалността на клиентите и техния вкус за съчетания. Функционалните идеи остават важната основа, която внася по нещо от IKEA в почти всеки дом. Сред тях в новия каталог е люлеещият се стол Gronadal от Lisa Hilland, който вплита ратана директно върху металната рамка, за да създаде олекотен вариант на класиката.

Спот лампите Varu и шкафовете Lixhult са сред най-достъпните новости от IKEA, които могат да се съчетават помежду си. Меката мебел Vallentuna се очертава като мини революция за мини пространствата. Отделните части отново предполагат комбиниране и могат да изпълняват функциите на диван, легло и пространство за съхранение.

Масичката Kvistbro за хола също съхранява желаното, но го показва през металната си основа. Всичко това и още много очакваме в обновения каталог и приложение на IKEA.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (3 votes cast)
Каталогът на IKEA 2017: идеи за дома, 7.3 out of 10 based on 3 ratings

1 коментар

  1. Pingback: IKEA търси малките дизайнери – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>