Зеленият дом: Greenery от AirBnB и Pantone

От  |  0 коментара

AirBnB и Pantone взимат цвета на годината Greenery и го превръщат в мечтания апартамент, изпълнен със зеленина. Свежият цвят на 2017-та е вдъхновен от природата, а идеята на AirBnB и Pantone е да го представят в специален интериор в Лондон. Домът на Greenery е кръстен “Outside In”, защото определено успява да внесе духа на зеленината отвън между четири стени. Още от вратата, боядисана в свежото Greenery, посетителите стъпват в разлистената гора на интериора. Стотиците естествени цветя в симбиоза с умело използвани оптически илюзии на дизайна създават усещането, че се намирате сред природата.

От пресните подправки в кухнята до тропическата лагуна в банята – цялото преживяване е в успокояващия и освежаващ дух на Greenery. Къщата Outside In се намира на Dingley Place 4, Clerkenwell в Лондон, и може да бъде наета от AirBnB. Всички приходи ще бъдат удвоени от Pantone и дарени на Американския институт по графични изкуства.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Зеленият дом: Greenery от AirBnB и Pantone, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>