Домашните акценти на Tiffany & Co.

От  |  1 коментар

За първи път в своята история бижутерите на Tiffany създават колекция, специално посветена на домашните акценти. Tiffany & Co. Home & Accessories съдържа всичко от последна необходимост, което никога не сме знаели, че искаме. Не можем да отречем, че ювелирната марка успява да създаде невероятни акценти, които да ни накарат да се усмихнем на техните неочаквани идеи. “Мисля, че това, което прави колекцията уникална е съчетанието между най-доброто качество, майсторство на изработка и дизайн с функционалност, която позволява да използвате повечето неща всеки ден”, казва Рийд Кракоф, chief artistic officer в Tiffany & Co.

Колекцията поглежда на предметите от ежедневието като на луксозни бижута. И направо ги превръща в такива. Трио сламки, тенекиена кутия и кълбо прежда се преобразяват с уникалния почерк на Tiffany & Co, в красиви финиши от сребро и емблематичното синьо на марката. Сред по-практичните новости откриваме комплект за тенис на маса, линийка и триъгълник и кристална острилка. Както вече казахме – всичко, което никога не сме знаели, че искаме. Колекцията Tiffany & Co. Home & Accessories ще бъде налична от 1 ноември 2017г.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

1 коментар

  1. Pingback: Закуска в Tiffany: първото Blue Box Cafe – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>