Дизайнерски хотели: Vivienne Westwood пентхаус

От  |  0 коментара

Пънк кралицата Vivienne Westwood и London West Hollywood представят първия пентхаус по дизайн на британската модна икона. Перлата в короната на хотела е реновирана за внушителните $25 милиона и ще отвори врати за нови резервации в началото на месец май 2015. Двуетажният пентхаус е най-големият суит в Лос Анджелис, който обхваща и огромната покривна тераса на хотела с панорамни гледки към града. Интериорните акценти от Vivienne Westwood изпълват пространствата с поръчкови мебели, вградени библиотеки и огледални панели от дизайнерката, както и нейните прочути килими с ботанически и животински принтове.

Към луксозното пентхаус преживяване в стила на Vivienne Westwood, London West Hollywood предлага като допълнителен жест на гостите моден пакет от марката. Той включва едночасов частен шопинг в бутика на дизайнерката в Лос Анджелис с отстъпка, подаръци за нея и него при настаняване, както и брандирани принадлежности за престоя в хотела.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Дизайнерски хотели: Vivienne Westwood пентхаус, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>