Дизайнерски хотели: Palazzo Versace в Австралия

От  |  1 коментар

Модерната визия на Джани Версаче за лукс и красота и запазването на традициите са главните характеристики в дизайна на хотел Palazzo Versace. Разположена на австралийския „Златен бряг”, луксозната дестинация е не само първият дизайнерски хотел на Versace, а и първият хотел с подобна концепция в света. Отличаващ се с богат интериор с вплетени орнаменти от италианския дизайн, Palazzo Versace е въплъщението на бароковия стил, с иновативен поглед през постмодерната и неокласическата архитектура. Отворен през 2000-та година, хотелът следва традиционния дух на модната къща – мраморни мозайки, куполовидни тавани с ръчно инкрустирани златни детайли и забележителен античен полилей, принадлежал на градската библиотека на Милано.

Хотелът разполага с общо 200 стаи и апартаменти, три ресторанта, всички от които носители на различни престижни награди, спа център и частно пристанище за гостите на Palazzo Versace. Основният акцент при създаването на стаите е поставен върху разнообразните ефекти на светлината. Комбиниращи лукс и технология, апартаментите са изцяло обзаведени с мебели и текстил от Versace и подове, решени в паркетни мозайки. Безспорен гвоздей в хотела Palazzo Versace са спа центърът и ресторантите. Предлагащи на своите гости специални вечери от 6 плата, ресторантите Vanitas, Vie Bar + restorant и Il Barocco са сред най-предпочитаните места, предлагащи освен лукса на локацията и истинска наслада за сетивата. Изцяло обзаведени със сервизи и мебели на Versace, ресторантите предоставят на своите гости и специално подбрана селекция от известни вина. Спа центърът на Palazzo Versace е една от ексклузивните локации на Aurora Spa Retreat и предлага пълната Aurora Spa гама ботанически продукти за процедури и релакс.

http://www.palazzoversace.com.au

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (6 votes cast)
Дизайнерски хотели: Palazzo Versace в Австралия, 10.0 out of 10 based on 6 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Дизайнерски хотели: Palazzo Versace в Дубай – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>