Дизайнерски хотели: приказната къща Maison Moschino Милано

От  |  1 коментар

Екстравагантният стил на модна къща Moschino се превръща в живот на границата на фантазията в Maison Moschino в Милано. Бутиковият хотел на марката се помещава в бивша железопътна станция, открита през 1840 година в италианската модна столица. Сега на адрес Via Monte Grappa 13 е запазен оригиналният вид на фасадата, докато вътре се помещава магичният свят на Moschino. Имението на модната къща успешно съчетава история с приказка в общо 65 стаи и апартаменти, изпълнени с ексцентрични дизайнерски решения. Част от стаите в Maison Moschino са изцяло посветени на приказките, като „Червената шапчица” с пазещия леглото 3D вълк или „Алиса в страната на чудесата”, където чаените чаши служат за маса.

Луксозните апартаменти в хотела са решени в цветна палитра от синьо или златно като към почти всички тях преминава друг основен детайл за интериора – манекени с женствени извивки от различни ефектни материи. В Maison Moschino има и тематични стаи – легло от рози, панделки, стая на облаците, стаята-таван. Сред най-впечатляващите идеи са и стаята с легло във формата на огромна червена бална рокля, сладката стая с бонбонен полилей и възглавници-лакомства, както и бръшлянената стая. Миланският хотел на модната къща крие и още една уникална изненада – спа-центъра Art Spa, където гостите могат да се възползват от терапии с морските екстракти на Pevonia.

http://www.maisonmoschino.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
Дизайнерски хотели: приказната къща Maison Moschino Милано, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

1 коментар

  1. miranda

    06.02.2013 at 18:44

    Червената рокля…. ах…. =D>

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: +2 (from 2 votes)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>