Дизайнерски хотели: La Maison Champs Elysees

От  |  0 коментара

На минути от Айфеловата кула и Гран Пале в Париж се намира бижуто за пътешественици La Maison Champs Elysees. Първият хотел по интериорен проект на Maison Martin Margiela е рай за любителите на минимализма, оптическите илюзии и срещата между стария и новия Париж. Зад класическата фасада от Хаусман ерата се крият 57 бутикови стаи, от които 17 са по уникалния дизайн на Maison Margiela. Сюрреалистичният почерк на модната къща е навсякъде от посрещането в чисто бялата lounge зала с препарирано фламинго до загадъчно черния Cigar бар.

Класическите френски тавани и техните красиви орнаменти са част от илюзиите във всички пространства. Те се превръщат в мотив за пода, или се отразяват до безкрай в огледални стени. Резките линии на интериора са в контраст с пухкавите легла, имитиращи облаци. Тази непрекъсната игра на противопоставяне превръща мястото в любимо за ценителите на дизайна и модата. La Maison Champs Elysees е в Париж, 8 Rue Jean Goujon.

ГАЛЕРИЯ

lamaisonchampselysees.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Дизайнерски хотели: La Maison Champs Elysees, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>