Дизайнерски хотели: край брега с Collette Dinnigan

От  |  0 коментара

Колет Дининган се впуска в интериорния дизайн за първи път след дългогодишната си кариера в модата. Австралийската дизайнерка колаборира с австралийския хотел Bannisters за създаването на два апартамента, издържани, както сигурно вече сами се досещате, в типичен австралийски стил. А това означава особена връзка и почитание към стихията на океаните, обграждащи континента. Вдъхновението на Колет Дининган е да улови крайбрежната елегантност в комфортна и релаксираща обстановка. Голяма част от акцентите в стаите са купувани от самата дизайнерка по време на пътешествията й по света – антични столове от Франция или резбовано индийско легло.

Австралийски артисти и фотографи украсяват стените с носталгични снимки на брега и сърфистите. Малките женствени детайли в стаите надникват и под водата с колекция от красиви корали. Апартаментите на Collette Dinningan за Bannisters вече са отворени за посетители в Молимуук, Австралия.

bannisters.com.au

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Дизайнерски хотели: край брега с Collette Dinnigan, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>