Декорът в мента: цвят N1 на Pinterest

От  |  0 коментара

През 2016-та свежестта на ментата е най-споделяна в Pinterest. Социалната мрежа обяви цвета за най-популярен сред дамите не само в модата, но и в интериора. Ментовото изпреварва дори женствения розов кварц, който получи титлата цвят на годината от Pantone. Но как да внесем любимия нюанс на мрежата в дома? За това ни помагат идеите на дизайнерите.

ЦВЯТ

Една стена или цялата стая – боите са най-лесният начин да използваме ментата в интериора и моментално да освежим пространството. Fresh Mint от Benjamin Moore е само част от ментовата палитра на марката, която се съчетава отлично и с техния цвят на 2016-та – Simply White.

АКЦЕНТ

Ретро очарованието на ментата се появява все по-често в техниката и мебелите. Urban Outfitters завъртат колекцията ни от плочи, Anthropologie оцветяват своите отомани в нюансите на ментата, а хладилниците на Smeg са визуалният гвоздей на кухнята.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Декорът в мента: цвят N1 на Pinterest, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>