Висша мода за записки

От  |  0 коментара

Познавачите на добрия бележник от MyPaperbook ни предлагат изживяването на висшата мода за ежедневните ни записки. Парижките специалисти умеят да превръщат скучните канцеларски материали в изкуство. От началото на април бележниците на MyPaperbook вече подлежат и на персонализиране за всеки клиент. Класическият тефтер с брой страници по избор е направен от хартия, избелена без използване на хлор. Корицата и цветовете се подбират в няколко стъпки, с възможности между черно, бяло, розово, оранжево, зелено или златно и сребърно. В последствие се добавят желаните лични акценти за щамповане – инициали, име или лого.

Въпреки че се предлага съвсем отскоро, персоналната услуга на MyPaperbook се радва на особен интерес от модните марки и медии по света. Сред първите, изпробвали висшата мода за записки, бе и екипът на Карин Ройтфелд и CR Fashion BookMyPaperbook приемат онлайн заявки с международна доставка до 10 дни след поръчка.

Галерия

mypaperbook.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Висша мода за записки, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>