Бутикът на Prada в Маями

От  |  0 коментара

Prada официално отбеляза откриването на своя 33-ти бутик на територията на щатите, който отваря врати в престижния Design District в Маями. Още от създаването си, модната къща пренася своите ценности за високо качество и стил и в своите бутици. Своеобразните „посолства” на Prada се открояват с изключителен стил и уникалност, отразяващи напредничавата натура на Миуча Прада. Създаден от дизайнера Roberto Baciocchi, бутикът на Prada в Маями приютява иконичните елементи от историята на световноизвестната марка – пастелно зелените стени, изобилието от полиран метал и стъкло, които са съчетани с подове в беж.

Ексклузивно изработените за бутика на Prada в Маями дивани в зелено кадифе „Clover Leaf” са по дизайн на Вернер Пантон и имитират листата на детелина. В тази обстановка почитателите на италианската модна къща ще разгледат на първата изложена колекция там – Resort 2013.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (7 votes cast)
Бутикът на Prada в Маями, 10.0 out of 10 based on 7 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>