Знаменитостите от най-скандалния папарак Рон Галела

От  |  1 коментар

Името на Рон Галела може да не е познато на повечето хора, но за звездите то е направо стряскащо добре известно. Днес 81-годишен, Рон е най-скандалният папарак в историята на САЩ и сега сам издава фотографиите си в книгата „Paparazzo Extraordinaire” – по името, дадено му от “Нюзуик”. В активните си години Рон получава и прякора „Кръстника на папараците” от списание „Тайм”, защото не се спира пред нищо, за да докопа кадрите, които иска.

Най-любимата му знаменитост е Джаки Кенеди, после Онасис, която успява да вземе ограничителна заповед срещу него от съда, за да не се приближава до нея и децата й. През 1973-та Галела получава буквален удар от Марлон Брандо и губи пет зъба. И това е само малка част от срещите му с ответните реакции на своите „модели”.

От другата страна на обектива му обаче се получават уникални снимки, за които дори малко ни е срам да си признаем, че ни допадат. А може би e заради знаменитостите?

*Фотография: Ron Galella

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Знаменитостите от най-скандалния папарак Рон Галела, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

1 коментар

  1. Точица

    06.04.2012 at 17:38

    А може и да не е само заради знаменитостите :-?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +2 (from 2 votes)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>