Кула с жилищни апартаменти от Missoni

От  |  1 коментар

Живот сред принтовете на Missoni очаква обитателите на нова кула с апартаменти във Филипините. Италианската модна къща съобщи, че се е включила в проект на Century Properties за създаването на дизайнерско пространство за живеене в столицата Манила, което ще е готово през 2015-та. Кулата с апартаменти се казва Acqua Livingstone и е изпълнена в ярките комбинации на Missoni от „водни и слънчеви цветове”. Жилищният комплекс има ресторанти, фитнес, спа, дискотека и изкуствено естествено пространство за почивка на покрива, а най-евтиният апартамент там – едностаен, струва $82 000. Въпреки това до момента са продадени 25% от апартаментите на Missoni.

Това не е първи подобен проект за Century Properties – в момента те строят и кула с Versace, а миналата година наеха Парис Хилтън за дизайнер на нощен клуб.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Кула с жилищни апартаменти от Missoni, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Missoni и за пода – хитът на Salone del Mobile 2012 : Pinks.bg – е-списание за мода и дизайн -

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>