Коледните орнаменти на Swarovski

От  |  1 коментар

Swarovski продължават своята собствена коледна традиция и през 2012г. Всяка година, вдъхновени от коледния и новогодишен празничен дух, от марката създават специална колекция от орнаменти за декорация на коледното дръвче и дома. Christmas Ornaments 2012 от Swarovski бележи специален повод, отбелязвайки 21-та годишнина на традицията. Разделена в три части – снежинки и звезди, ангели и популярни коледни символи като червеното чорапче и червено-бялото бастунче, колекцията е изцяло изработена от висококачествен австрийски кристал. За направата на всички украшения Swarovski ползва ефекти като 3D, красиви блестящи инкрустации и новата, по-детайлна Pixel техника.

Всеки един от орнаментите има сатенена връзка за окачване, а звездите са със специално изработени сребърни плочки, отбелязващи настоящата година – 2012. Освен красиви, орнаментите в колекцията Christmas Ornaments 2012 носят и специално послание за здраве, доброта, сила, издръжливост и просперитет. Традицията на Swarovski за поредна година представя фини изделия от чист кристал, които са ценен колекционерски подарък и същевременно искрено благопожелание.

Снимки: Swarovski

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.9/10 (7 votes cast)
Коледните орнаменти на Swarovski, 9.9 out of 10 based on 7 ratings

1 коментар

  1. Преди време работех в магазин за кристали Сваровски. Беше малък, и бях сама, но имаше доста голямо изобилие от модели. Дори приемахме идеи за подредба и правихме бижута по поръчка. Тук ни показвате много красива Коледна колекция, при мен не е имало и затова сега ми е интересно да наблюдавам всяка една извивка. Това е, че се носи само два месеца да речем декември и януари, след това през летните дни не върви да сложиш снежинка.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>