За първи път апартамент по дизайн на Hermès

От  |  2 Коментара

Луксозната модна къща Hermès за първи път се включи в проект за интериорен дизайн. Дизайнерите на марката са автори на най-специалния апартамент в кулата The Marq в Сингапур. Това е поредна колаборация с известна модна къща в азиатската държава.

Но за разлика от останалите, Hermès се ограничават само до едно пространство в големия архитектурен проект.

Апартаментът на последния етаж на сградата е с пет спални, изпълнен с кожени акценти, произведения на изкуството, сервизи за хранене, килими и дори тапети изцяло от Hermès.

Tам се намира и инфинити басейнът, който минава по външното протежение на The Marq.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
За първи път апартамент по дизайн на Hermès, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

2 Comments

 1. alissia

  12.06.2012 at 19:01

  Харесва ми усещането за простор и изчистени линии. На някои места има връзка с външното пространство и уж си вътре, а не се чувстваш съвсем изолиран, благодарение на стъклените стени, басейна и интересната идея за дървета в басейна. Същевременно спалнята изглежда уютна и доста уединена. Разбира се няма как да пропусна камината, която винаги създава усещане за топлина и комфорт. Цветовете са приятни, ненатрапчиви и все пак, за да не става скучно, има 1 цветно петно – кухнята. :-bd

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
 2. Polly

  06.06.2012 at 18:46

  Самата сграда ми се струва доста иновативно решение с тези басейнчета отстрани. Като гледам снимката под номер 1 ми става малко страшничко да не падна, въпреки стъклената преграда. А наситеният син цвят на шкафа от снимка 8 го срещам навсякъде този сезон.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>