В парижкия бутик на Carolina Herrera

От  |  0 коментара

Една от любимите дизайнерки на Америка стъпи за пръв път официално на френския пазар. В края на модната седмица в Париж Каролина Ерера се похвали със своя новооткрит бутик на Rue Castiglione до Place Vendôme. Чакахме с години за правилната локация и възможност тук… Когато мястото на Rue Castiglione се освободи, го взехме веднага, тъй като то успява да улови цялата магия на града и ми напомня на пътуванията ми до Париж като дете”, казва венецуелската дизайнерка. Ние пък получихме още много интересна информация от Carolina Herrera и ще ви разведем из интериора на първия й бутик в Париж.

Мястото е в сърцето на френската столица. Улица Castiglione свързва градините на Тюйлери с Place Vendôme. Класическият френски стил е запазен в мраморната камина, позлатените детайли и оригиналния дървен паркет в новия дом на Carolina Herrera. Останалата част от интериора е съобразена със световните стандарти и цветови съчетания за бутиците CH – използвано е много дърво, което създава уют и са добавени характерните за стила й червени акценти върху основната цветна схема от кафяво, сиво и черно. Идва ред и на любимата ни част – всички парижанки, към които явно Каролина има голяма слабост, ще могат да се сдобият с лична шопинг-карта, която да ги отведе до бутика.

Само за тях дизайнерката е направила лимитирана серия чанти – удобни и огромни чанти за пазаруване, на които ръчно е нарисувана карта на тази част на централен Париж. 10, Rue Castiglione, където е точният адрес на Carolina Herrera, пък е издайнически отбелязан с червено.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>